Névjegykártyák

Néhány évezreddel ezelőtt Kínában már használtak névjegykártyát. Rendeltetése a név, beosztás, cím feltüntetése volt, ezen kívül a méretével is igazodott tulajdonosa hatalmasságához. Előfordult, hogy a mandarin előtt ketten vitték ajtónyi névjegykártyáját sétája közben vagy látogatásai alkalmával. (forrás: nevjegyamitazasztalrateszunk.blogter.hu)

» Névjegykártya készítés menete

Van SAJÁT TERVED??? Küldd el nekünk!
Ha nincs, akkor add meg az adataidat, amit a névjegyre szeretnél és készítünk NEKED ingyen!

Ezután és még a gyártás előtt kapsz E-mailben egy látványtervet, amin ellenőrizned kell, hogy minden adat helyes és a névjegyed úgy néz ki, ahogyan szeretnéd.

Ha ez is megvan, akkor INDUL A GYÁRTÁS, ami maximum 2-3 munkanap. Átvétel személyesen irodánkban, de ha kényelmesebb, akkor 400 Ft-tól bárhova kiküldjük az országba. Személyes átvételnél készpénzben tudsz fizetni, kiszállítás esetén pedig előreutalással.

» Fekete nyomatú névjegykártya készítés

A klasszikus, fekete nyomatú névjegykártya mindig elegáns, avagy a kevesebb néha több! A névjegykártya minőségét leginkább a használt papír minősége határozza meg.
Bővebben:  Fekete névjegyek | Ingyenes névjegykártya papírminta

» Színes nyomatú névjegykártya készítés

Tedd színessé és egyedivé megjelenésed! Használj színes céglogót, vagy egyedi grafikát névjegyed hátterének! A tervezésben és az ötletelésben is segítünk neked, legyen szó egyoldalas vagy kétoldalas névjegyről.
Tudj meg többet: Színes névjegyekIngyenes névjegykártya papírminta

» Online névjegykártya rendelés? Igen!

A lenti űrlap kitöltésével otthonról vagy az irodából adhatod le névjegyrendelésed. A személyes adatok, és a névjegykártyáid adatai megadása után lehetőséged nyílik egyedi grafikai anyag, céglogó, felhasználandó képek feltöltésére is. Online névjegykártya rendelési űrlapunkat használd bátran, de ha mégis bármilyen kérdésed merülne fel, keress minket elérhetőségeink bármelyikén.

Személyes adatok megadása
Megszólítás: Hölgy Úr
Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Cégnév:
Irsz., város: *
Utca, házsz.: *
Fax:
Átvétel módja: Kiszállítás
Személyes átvétel
Névjegy paramétereinek megadása
Összesen (db): *
Névjegykártya:
Felületkezelés:
Üzenet: