Névjegykártya készítés - Gyakori kérdések

» Milyen névjegykártyák vannak?


Klasszikus fekete nyomatú névjegykártya, névjegy színes nyomattal, egy- vagy kétoldalas változatban. Tekintsd meg a névjegykártya mintákat!

» Van minimális rendelési mennyiség?

Igen, van. Ez a mennyiség minimálisan 50 darab. Tapasztalataink szerint ennyire minimum szükséged is lesz. Majd meglátod milyen gyorsan fogy, amikor partnereidnek annyira tetszeni fog legújabb névjegyet, hogy kérnek belőle még egy darabotl! :)

» Ki tervezi meg a névjegykártyámat?


Ha nálunk rendelsz, akkor a névjegyeidet ingyenesen megtervezzük. Természetesen ha van korábban készült névjegyed, akkor akár annak alapján is!

» Szükséges személyesen bemennem?

hírünk van: NEM! :) Online névjegykártya rendelő rendszerünk segítségével akár otthonról, vagy az irodádból is leadhatod megrendelésed. Amint kész, akár ki is szállítjuk neked!


» Mennyi időbe telik a névjegykártya készítés?

Általában 2-3 napot vesz igénybeAmennyiben ennél gyorsabban van szükséged , keress minket, és megpróbáljuk a lehető legrövidebb idő alatt kezedbe adni legújabb névjegykártyádat.

» Kiszállítás van?


Budapest körzethatárain belül a kiszállítás díja bruttó 800 Ft. De postai úton is ki tudjuk küldeni névjegykártyáidat bruttó 400 Ft-os felárral. A postai kézbesítés esetén előreutalással tudod egyenlíteni a számládat.

» Elérhetőségeink, megrendelés

Amennyiben további kérdésed van, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 30 280 3671
E-mail: info@nevjegykartyakeszites.hu

Amennyiben nincs további kérdésed, és szeretnéd megrendelni névjegykártyáidat, bátran használd az alábbi rendelési űrlapot!

Személyes adatok megadása
Megszólítás: Hölgy Úr
Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Cégnév:
Irsz., város: *
Utca, házsz.: *
Fax:
Átvétel módja: Kiszállítás
Személyes átvétel
Névjegy paramétereinek megadása
Összesen (db): *
Névjegykártya:
Felületkezelés:
Üzenet: