Színes nyomatú névjegykártya készítés

Tedd színessé és egyedivé megjelenésed! Használj színes céglogót, vagy egyedi grafikát névjegyed hátterének! A tervezésben és az ötletelésben is segítünk neked.

A színes névjegyeken leginkább a színes, grafikai anyagok fognak dominálni, de természetesen a használt papír vastagsága, fajtája is fontos. Ezért most ingyenesen adjuk meg számodra a lehetőséget, hogy még megrendelésed előtt kezdeben tarthasd legújabb névjegyed papírját. Bővebben: ingyenes névjegykártya papírminta rendelése.

» Névjegykártya rendelés

Ha sikerült eldöntened, hogy a színes névjegykártya lesz számodra a megfelelő választás, akkor már az oldalon belül sem kell elnavigálnod! Add le megrendelésed az alábbi rendelési űrlapon keresztül. A személyes adatok, és névjegykártyád adatai megadása és a "Megrendelés feladása" gomb megnyomása után lehetőséged nyílik egyedi, színes céglogó vagy akár bármilyen színes grafika feltöltésére. A rendelésed leadása után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket, pl. a kiszállítással kapcsolatban.

Személyes adatok megadása
Megszólítás: Hölgy Úr
Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Cégnév:
Irsz., város: *
Utca, házsz.: *
Fax:
Átvétel módja: Kiszállítás
Személyes átvétel
Névjegy paramétereinek megadása
Összesen (db): *
Névjegykártya:
Felületkezelés:
Üzenet: